Roger valmistaa erityistä paahtoleipäänsä erityisellä huolella valitessaan kaikki ainesosat. Jauhot valitaan niiden organoleptisten ja makuominaisuuksien perusteella, mutta Rogerin Biscottien salaisuus piilee myös paistamisessa. Avoimessa vuoassa taikina voi kohota vapaasti, mikä mahdollistaa viljojen vapauttaa kaikki vanhan ajan paahtoleivän maut.
Erityinen paahtoleipä
Koostumus: Vehnäjauho (vehnäjauho, gluteeni), auringonkukkaöljy, käänteinen sokeri, viljaseos (ruis, ohra, maissi, kaura, vehnä, riisi, hirssi), leivontahiiva, emulgointiaine: soijalesitiini, suola, ohran maltaat, soija, pellava.
Valmistettu työpajassa, jossa käytetään seesamia, munia ja maitotuotteita.
Pakkaus: noin 18 viipaletta per pussi
Nettopaino: 300g
Ravintoarvot:
Keskimääräinen ravintoarvo 100g kohden
Energia-arvo: 1724 Kj eli 408 Kcal
Rasvaa: 6.63 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0.81 g
Hiilihydraatteja: 72.